Nieuwe en tweedehandse interne transportmiddelen

Bent u op zoek naar een heftruck of verreiker? Bij Siderius heftrucks bent u aan het juiste adres. Voor welk merk u ook kiest, wij adviseren u graag. Wat het beste bij u en uw bedrijf past is afhankelijk van hoe en hoe vaak u uw heftruck of transportmiddel gebruikt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren.

Dealerschap en controle

Door onze dealerschappen en directe ondersteuning vanuit de importeurs, houden we onze kennis en servicetools up to date. En daar profiteert u van als klant! Benieuwd wat de aanschaf van een heftruck of verreiker voor u kost? Vraag dan hier een offerte aan.

Wat wij u kunnen leveren

  • Vorkheftrucks
  • Stapelaars
  • Orderverzameltrucks
  • Ruw terreinheftrucks & Verreikers
  • Reachtrucks
  • Elektro pallettrucks
  • Handpallettrucks
  • Zijladers

Merken

Bij Siderius Heftrucks BV. hebben wij een groot aanbod aan merken. Hieronder vindt u gecategoriseerd de voertuigen die wij verkopen.

Clark Heftrucks

Siderius werkt al een tijd samen met Clark Heftrucks. Clark heftrucks biedt verschillende soorten vorkheftrucks en andere interne transportmiddelen aan. Deze zijn bij ons zowel nieuw als tweedehands te verkrijgen. Wilt u liever een tijdelijk, intern transportmiddel? Dan kunt u deze ook huren of leasen bij Siderius. Het onderhoud, de reparaties en veiligheidskeuringen kunnen door ons worden uitgevoerd.

Hyundai Heftrucks

Kiest u voor een heftruck van Hyundai? Dan kiest u voor een echte krachtpatser! Ze zijn gebouwd voor Europa en zijn productief, betrouwbaar, comfortabel en gebruiksvriendelijk. Met de kracht van deze Hyundai diesel Heftrucks gaat u bergen verzetten! Klik hier voor een compleet overzicht van de interne transport voertuigen van Hyundai.

Combilift 4-weg zijlader

Al jarenlang is Siderius Heftrucks wederverkoper voor Combilift. Combilift is een veelzijdige 4-weg zijlader. De zijladers worden na levering van ons, ook bij ons onderhouden. Kennis, technische informatie en onderdelen voor deze zijlift zijn bij Siderius ruimschoots aanwezig. Is er onderhoud aan uw voertuig nodig? Dan is er bij ons meestal een Combilift ter vervanging aanwezig. Zo zit u geen moment zonder.